j0m eratkan silaturrahim :)

Tuesday, February 1, 2011

intr0duce them.. :)

Assalammualaikum..

ari ni 1Feb 2011.. cepatnye bulan 2.. aisyh.. makin tua la ak.
oops.. x de kena mengena dgn ape yg ak nk post. HAHA.

intr0duce them ~ post ak kali ni..
siapa them? tu yg kt sbelah kanan tu.. kn ade pic .. ha.. diaorg la..
haha..
ape? diaorg tu sape? walawei..
sbb tu la ak post bnda ni..
nk cite..
RELAX~

ok.. meet kakak sul0ng Ratna Nurmieyana~

knpe kakak sul0ng?
sbb dia la lahir yg paling awal antara kteorg 4 org..
so, title sul0ng jatuh kt tgn dia..
TAHNIAH ratna, syabas.. :)

Ratna ~ ak da lame kenal dia..
sejak darjah 3 lagi..
masa tu ak bdk baru kt sek dia..
n dia ckp 1st time tu ak s0mb0ng~
haha.

dia ni mmg susah wat keputusan..
kalo melibatkan ape2 je aktiviti yg memerlukan keputusan, mmg dia akn tnye ak..
ad0hai.. huhu..

s0, masuk tahun ni, dah 11 tahun p'sahabatan kteorg.. ^_^
spjanjang psahabatan kteorg, dia mmg slalu ade d cc ak..
x pyh ak mntk pon, dia akn selalu ade..
terharunye~ ^^
terutamanye lps kejadian ak 'depressed' baru2 ni.. (rasenye korang tau kn knpe..)
dia mmg marah gilerr r..
tQ Ratna.. ak tau ko marah sbb k0 x nk ak terluka lg kn.. :)
i LOVE u !


ok.. next, meet kakak ke-2 Huda Nurmieyana~

hihi.. x yah la tnye knpe dia kakak ke-2..
da b0leh agak kn~

ok.. ak kenal Huda ni masa f0rm 4..
itup0n sbb petukaran class agama..
dia bdk baru msa form 3..
msa f0rm 3 tu, ak tau dia tp ak tau cam tu je..
c0z lain kelas kn..
n ak kenal dia rapat masa f0rm 5..
c0z 1 class kn..
dan lebih rapat lg masa form 6.. :)

kal0 Ratna susah wat keputusan, Huda ni lak x tau nk wat keputusan..
n definetely dia akn tanye ak..
walawei..
k0rang ingt ak pakar wat keputusan ke?
haha~

Huda.. dia jenis yg simple.. dia x suke kusut2kan keadaan..
kdg2 x fhm gak ak dgn dia..
huhu..
tp.. dia baik.. baik sgt..
mcm Ratna, dia p0n slalu ade kt cc ak.. ^_^
n time ak 'depressed' tu dia nasihatkn x pyh la..
delete je~ buang masa..
huhu.. reaksi yg b'beza dr Huda..
tQ Huda ! ak tau k0 sayang kn ak..
s0rry sbb x dgr nasihat ko at d 1st place..
i LOVE u !


ok.. seterusnye adik Amie Nurmieyana ~

knpe adik?
aiyo0o..
sbb dia paling muda antara kteorg lol..
hha.. :p

Amie~ ak kenal dia msa f0rm 2..
itup0n sbb kteorg masuk prtndingan kawat kaki PBSM..
sejak tu kteorg mula rapat..
 walaupon lain class.. :)

dlm bab2 wat keputusan ni, dia p0n same je mcm kakak2 ak kt atas tu..
kalo Ratna dgn susah wat keputusan. Huda dgn x tau wat keputusan..
Amie , c0nfused dgn keputusan..
HAHA..
ape lg? ak jgk yg dia tnye..
lalala.. :)

Amie.. se0rg yg sgt memahami..
dia akn 0k je dgn keputusan kteorg..
c0z kal0 dia x ok, ak akn paksa dia utk Ok gak..
haha.. kecian dia..
tp.. da rutin harian kteorg terutamanye ak m'buli dia..
haha. tp k0 bahagia kn Amie c0z kteorg buli ko.. :)
n msa ak 'depressed' tu, ak tg0k dia sedih sgt..
dia ckp dia sedih sgt.. sbb tg0k ak sedih...
dia p0n ckp dia da agak da bnda ni..
tQ Amie... s0ry jgk kt k0 sbb x dgr nasihat k0..
i LOVE u !


huhu..
pergh.. pjg gak kn~
lalalalala~

0h ye..
msti k0rang nk tau drpd mane nma 'Nurmieyana' ni muncul..
ala, wat2 la nk tau kalo k0rang x nk tau.. hihi
hmmm~
masa tu 0n d way nk balik rmh dr sek..
jalan kaki..
kteorg lepak jap kt bust0p..
n tiba2 je 0tak ak ckp 'ape kata kte wat nma gr0up'..
s0.. dr situla kte0rg c0mbine nama..
hoho..


THE END... :)

2 comments:

Ratnawati @ Ratna Nurmieyana said...

suke la Maya..
tQ !!
l0ve u t0o :)

Siti Nurmaya @ Mya Nurmieyana :) said...

huhu..
anything 4 k0rang !!
(=^_^=)
l0ve u m0re. :)